İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul’da Kent Lokantaları açmaya başladı. Özellikle öğrencilerin ve düşük geliri olanların yararlanması amacıyla kurulan İBB Ken Lokantası büyük ilgi görmektedir. İBB kent lokantası yemeklerin merak konusu oldu özellikle fiyatların nasıl olacağı Google arama motorunda sıkça arandı. İBB Kent Lokantasında 4 çeşit bir yemek 29 ₺ ye satılacaktır. Kent lokantaları özellikle merkezî yerlere kurulması planlanmaktadır. Yemekleri hijyenik bir ortamda hazırlanmakta ve çalışanlarının güler yüzlü olduğu şimdiden bilinmektedir.

İBB Kent Lokantası Hangi İlçelerde Açıldı?

İBB kent lokantaları İstanbul’da merkezi alanlarda kurulması planlanmaktadır. Şuanda açık olan ve faaliyetine devam eden İBB Kent Lokantası konumları aşağıdaki gibidir. Özellikle kısıtlı bir gelire sahip olan İstanbullular ile Öğrencilerin faydalanması için açılan İBB Kent Lokantası önemli bir talebi karşılamayı hedeflenmektedir. İBB Kent Lokantaları adres listesi, İBB Kent Lokantası Hangi ilçelerde vardır;

İBB Kent Lokantası Yemek Fiyatları
  1. Çapa Kent Lokantası, Çapa Şehremini Mahallesi Turgut Özal Millet Cad. No:19/A Fatih
  2. Bağcılar Kent Lokantası,

İBB Kent Lokantası Açılış Kapanış Saatleri: İstanbul’da İBB tarafından açılan kent lokantaları öğlen 12:00 de açılıp Akşam saat:20:00’de kapanacaktır. Yemekleri tabldot şeklinde 4 çeşit verilecektir. Ayrıca Kent Lokantalarında çalışan herkes kadın’dır.

İBB Kent Lokantası İstanbul

İstanbul’da İBB tarafından açılan Kent Lokantası İstanbul’da merkezi konumlara kurulmaya devam edecektir. İBB Kent Lokantası yeni açılan adreslerini sayfamızdan öğrenebilirsiniz. İBB resmi web sayfasından İBB Kent Lokantası hakkında bilgi alabilirsiniz.

İBB Kent Lokantası Nerelerde Var?

Bir cevap yazın