Türkiye’de yabancı yatılı çocuk ve bebek bakıcı çalıştırmak isteyenler için fiyatları önemlidir. Türkiye’de yabancı yatılı bakıcı çalıştırmak için yabancı dil bilen çocuk ve bebek bakıcısı tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise bakıcnın çocuklara dil öğreniminde de faydalı olmasıdır. Yabancı yatılı bir personel almayı düşünüyorsanız ilk önce güvenilir olması ikincisi ise alacağı maaşın bakıcıyı tatmin etmesi olmalıdır. İşini iyi bilen ve kafasında maaş sorunu olmayan bir bakıcı size çok fazla verimli olacaktır. Evde yabancı çocuk bakıcı ücretleri nasıl belirlenir? İstanbul içinde Türkmen çocuk bakıcıs fiyatı en düşük 16.500 ₺ dir. Özbekistan çocuk bakıcısı maaşı 5.500 ₺ dir. Kırgızistannlı bir çocuk bakıcısı maaşı ise yine en düşük 16.500 ₺ dir. Yabancı dil bilen Endonezyalı çocuk bakıcısı fiyatı 800 $ dan başlamaktadır. Nepalli yabancı yatılı çocuk bakıcısıda aylık 800 $ dan aşağıya çalışmaz. Filipinli çocuk bakıcısı bir aylık maaşı ise 1.000 $ dan başlamaktadır.

İngilizce Bilen Yabancı Dadı Fiyatları

Evinizde yabancı yatılı bakıcı çalıştırmak için yabancı dil bilen bir dadı almak istiyorsanız işinin uzmanı tecrübeli bir dadı için fiyat listesi şu şekildedir. Yabancı dil bilen dadı fiyatlarıEndonezyalı yatılı dadı fiyatı 800 $ dan başlamaktadır. Yabancı dil bilen Nepalli yatılı dadı fiyatı 850 $ dan başlar. Yabancı dil bilen Filipinli dadı fiyatları ise 1.000 $ dan başlamaktadır. Afrika kökenli yabancı dadı ücretleri ise 700 $ civarındadır. Çocuklarınıza ada dili gibi İngilizce öğretebilecek kapasiteye sahip bir dadı almak için bu fiyatları gözden çıkarmanız gerekecektir. Daha düşük ücretlere çalışan yabancı dadılar yüksek maaşlı bir iş bulduğu zaman sizden ayrılacaktır. Dadı fiyatlarını ortalama olarak belirlerseniz uzun süre dadılar sizinle çalışabilmektedir.

yabancı çocuk bakıcı maaşları

Yabancı bebek bakıcısı

Evinizde bebek bakımı, ev hizmetleri gibi tüm ihtiyaçlarınız için yatılı veya günlük eleman ihtiyacınızda göre sizlere hizmet vermekteyiz. Sizde yatılı bakıcı arıyorsanız hemen bizi arayın. Bebek sahibi olan bütün ebeveynler çocuklarının iyi bir gelişim ve eğitim sürecinden geçmelerini isterler. Bundan dolayı da çoğunlukla yatılı olarak yabancı bakıcı tercih edilmektedir. Özellikle Filipin, Endonezya, Nepal gibi ülke vatandaşları iyi derecede İngilizce bildiklerinden dolayı yabancı dil eğitimi içinde tercih edilmektedirler. Bebeğinizin iyi bir yabancı dil eğitimi almasını farklı konularda iyi bir gelişim göstermesini talep etmeniz durumunda sizlere yatılı bakıcı hizmetleri sunmaktayız. Yabancı bebek bakıcıları genel olarak disiplinli ve iyi eğitim sahibi olduklarından dolayı tercihen de iyi derecede İngilizce bildiklerinden dolayı oldukça fazla şekilde bebek bakım alanında tercih edilmektedirler. Alanında tecrübeli iyi derecede İngilizce bilen, eğitim düzeyleri yüksek personellerimizi bebek bakımı için sizlere sunmaktayız.

Yabancı Bebek Bakıcı Fiyatları

Türkiye’de yabancı bakıcı çalıştırmak isteyenler bakıcı fiyatlarını merak etmektedir. Evde yabancı bebek / çocuk bakıcı fiyatları vede yabancı bebek bakıcı fiyatları şu şekildedir. Yabancı çocuk bakıcı ücretleri 17.500 ₺ ile 19.000 ₺ arasında değişmektedir. Evinizde yabancı yatılı çocuk bakıcısı Türkmen, Özbek, Kırgız çalıştırmamanın karşılığı olarak 1 aylık maaş en düşük 17.500 ₺ dir. Evinizde yabancı dil bilen yabancı yatılı bakıcı Endonezyalı, Nepalli, Filipinli çalıştırmak için aylık en az 800 $ ödemeniz gerekmektedir. Ayrıca bu personellerin izin günlerinde haftada bir gün izin parası olarak 150 ₺ ile 200 ₺ ödemede yapılmaktadır.

Evde yatılı yabancı çocuk bakıcı ücretleri

Bir cevap yazın